-A +A

Recensies

David:
Het lukte niet goed in de 2e, ik was al bij een huiswerkinstituut geweest, maar ook dat hielp niet. Nu ik de lessen remedial teaching van Trudy volg, heb ik geleerd wat voor mij de beste aanpak is. Ik heb nu weer grip op school.

 

Thomas:
De meeste vakken gingen goed, maar door mijn dyslexie had ik moeite met de talen. Door de RT-lessen bij Trudy kreeg ik beter door hoe ik moest leren. Toch bleven Engels en Nederlands moeilijke vakken, daar had ik telkens toch nog een steuntje in de rug bij nodig. Op mijn eindexamen heb ik mooie punten gescoord voor deze vakken.

 

Sofie:
Leraren zeiden dat ik me beter moest concentreren, meer tijd aan mijn huiswerk moest besteden, maar dat deed ik wel. Trudy leerde mij in de remedial teachinglessen hoe je het beste kunt leren en nu lukt het me wel

 

Mats:
Van Engels begreep ik niets, ook niet als het nogmaals uitgelegd werd, maar door de manier waarop Trudy het uitlegde werd het me wel duidelijk.

 

Sterre:
Pas in groep 8 hoorde ik dat ik dyslexie had, maar ik wist niet wat dat voor mij betekende. Trudy legde mij dat uit en samen vonden we de juiste manier voor mij om er mee om te gaan.

 

Sem:
Rekenen en spellen gingen in groep 7 niet zo goed, toen had ik een tijdje extra les van Trudy en nu gaat het veel beter.